Mitä kampaamo haluaa tietää kun varaat aikaa

Blog

Onnistunut kampaamokäynti lähtee jo ajanvarauksesta. Tässä kohtaa ongelmaksi tekee sen, että asiakas ei tiedä mitä kaikkea varatessa tarvitsee mainita. Kampaaja tietää tasan tarkkaan, mutta valitettavasti hän ei näe pään sisään mitä kaikkea toiveita asiakkaan mielessä on hiusten suhteen. Hankaluutta tuottaa erityisesti nettiajanvaraus, sillä silloin kaikki lisäkysymykset jää tekemättä, vaikka toisaalta muuten vaivaton ja aikaa säästävä nettiajanvaraus onkin hyvä. Se mitä olisi hyvä ottaa huomioon aikaa varattaessa, käydään tarkemmin läpi tässä kirjoituksessa.

Miksi ajanvaraaminen on sitten niin oleellista? Siksi koska jos aikaa ei varata tarpeeksi, kampaamo ei voi toteuttaa haluttua lopputulosta. Tai joskus haluttu lopputulos voi vaatia monen kampaajakäynnin. Monille tämä saattaa tulla isona pettymyksenä kun aikaa varatessa ei oltu ajateltu, että mustasta vaaleaan ei pääsekään muutamassa tunnissa. Joten jotta pettymyksiltä ja liian lyhyiltä ajoilta vältytään, ota nämä vinkit talteen.

 

Milloin erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota varaukseen

Jos aina varaat saman palvelun luottokampaajallesi, ei tässä kohtaa ole juuri mitään muistettavaa. Erityisen tärkeää perusteellisella varaamisella on silloin kun haluat täysin uuden tyylin, kyseessä ei ole oma kampaajasi tai jos sinulla on erityisen tiukka aikataulu varattavana päivänä. Erityisen tärkeää on juurikin jos hiusten väriä lähdetään muuttamaan radikaalisti.

Tässä kohtaa myös mieti tarkkaan mitä haluat lopputulokselta. Ota esimerkkikuvia, mielellään muutama erilainen. Aina ihan kaikki ei ole mahdollista toteuttaa, joten hyvä olla mukana muutama erilainen vaihtoehto.

 

Tee varaus soittamalla tai paikan päällä käymälllä

Nettiajanvaraus kannattaa jättää suosiolla välistä jos on jokin aiemmin mainituista tilanteista. Tee siis varaus soittamalla, niin voit kertoa mitä haluat ja näin ollen kampaamo saa kysyttyä varaukselle oleelliset lisäkysymykset. Näitä ovat esimerkiksi hiusten nykyinen väri, pituus, paksuus ja haluttu lopputulos. Vielä parempi jos pääsee käymään paikan päällä niin kampaaja näkee nykyiset hiuksesi, jolloin hän saa täysin oikean kuvan lähtötilanteesta sekä voit näyttää myös kuvaa halutusta lopputuloksesta. Näin ollen saat kaikista tarkimman ja realistisimman arvion varauksesta, mutta myös lopputuloksen hinnasta. Kampaamopalveluja Espoossa tarjoaa esimerkiksi: Shortcut Oy Tapiola.

Hyvä on pitää mielessä myös se, että aikaa varatessa kannattaa kertoa mieluummin ennemmän kuin vähemmän, mitä enemmän tietoa kampaaja saa tässä vaiheessa, sitä helpompaa jatko on.

jaa  

12 March 2020

Miten valita kauneuspalveluita

Mietityttääkö kauneuspalveluita ostaessa mitä kaikkea palveluja valitessa sekä varatessa pitää ottaa huomioon? Kaupungit ovat täynnä erilaisia kauneushoitoloita ja jokaisessa on runsas valikoima palveluita. Voi olla hyvinkin vaikeaa valita se itselleen sopivin. Täällä kerrotaan tarkemmin mitä kannattaa erityisesti pitää mielessä valintoja tehdessä. Valinnat riippuu pitkälti siitä mitä itse kokee tärkeäksi, on se sitten ekologisuus, hinta, tietyt tuotteet tai hoitometodit. Hoitoja valitaan sitten oman tarpeen mukaan. Täällä käydään läpi vähän perusasioita siitä, mitä hoitoja olisi hyvä tehdä ja kuinka usein. Kampaamon ja niiden palveluiden valinta on ehkä jo hieman helpompaa, mutta tuodaan vinkkejä siihenkin. Erityisesti siihen kuinka palveluja tulisi varata ja millä perustein löytää juuri itselleen sopiva kampaaja. Tervetuloa ja lukuiloa!